Blaasbalgen klaar

Blaasbalgen klaar voor festival in Nootdorp.

Afgelopen zaterdag hebben De Blaasbalgen uit Leidschendam op de braderie in Berkel en Rodenrijs weer een feestje gevierd. Evenals vorig jaar waren De Blaasbalgen uitgenodigd om met hun vrolijke klanken het publiek op de braderie te vermaken. Voor De Blaasbalgen natuurlijk een loze kreet, want meteen bij de eerste klanken van deze gezellige kapel kon het publiek niet doorlopen en moesten ze even blijven staan om op de muziek mee te zingen en dansen. Voor De Blaasbalgen was het een goede generale voor het festival in Nootdorp welke op zondag 14 september word gehouden in het oude winkelcentrum. Vorig jaar gingen De Blaasbalgen nog met de eerste plaats naar huis en dus zijn de verwachtingen weer hoog voor dit jaar. Doordat het festival in Leidschendam op de zelfde dag gehouden zal worden zullen De Blaasbalgen daar dit jaar niet aan mee kunnen doen omdat er voor gekozen is om hun titel van vorig jaar in Nootdorp te verdedigen. Een professionele cameraploeg komt mee naar Nootdorp om opnames te maken voor een DVD over deze feestkapel. Wilt u De Blaasbalgen nog eens in actie zien? Aarzel dan niet en kom 14 september naar Nootdorp om
De Blaasbalgen aan te moedigen om hun titel te prolongeren.

Meer informatie, verslagen en foto’s van de diverse optredens zijn te vinden op hun homepage: www.deblaasbalgen.nl
TOT IN 14 SEPTEMBER IN NOOTDORP!