GOVERT IS TERUG

Weet u nog: Govert, de sinds 12 augustus vermiste Main Coon kater met het gebroken bekken? Nou, hij is er weer!!! Vrijdagochtend 5 september ’s morgens om ca. 5.30 uur (wat een geluk, onze zoon was net thuis, anders hadden we waarschijnlijk niets gehoord) zat er een kater te miauwen bij de achterdeur. Koen ging kijken en ja hoor, eindelijk was Govert weer terug en kwam hij ook binnen. Hij was broodje mager, totaal uitgeput, erg hongerig, vreselijk in de war en natuurlijk mank. Hij heeft een deuk in zijn schedel. Nou, warrig is hij nog steeds, hongerig en mank ook. Maar we verzorgen hem met liefde en we hopen dat Govert weer heel snel zal opknappen. Helemaal de oude zal hij nooit meer worden, maar ach, wat geeft dat. Iedereen, die heeft geholpen zoeken en naar hem heeft uitgekeken, BEDANKT!

Opgeluchte groetjes, fam. van Velzen, Stompwijkseweg 59.