IJsclubnieuws

Bericht van de ijsclub “Nut en Vermaak”.

Zouden de kinderen die niet meer op donderdag schaatsen hun helm in willen leveren voor 18 september. Het gaat om de volgende helmbezitters: Emiel Hilgersom, Claudia Vonk, Kasper en Michiel Moes, Cindy van Hoeyen, Thom van Beek, Yaci dela Vedovaa, Ken de Roode, Cynthia v.d. Bosch, Kyra Kromschee, Marcia Dominicus, Cesare Markus, Joey de Roode, Max v.d. Bosch. Bij de inlevering ontvangen jullie de borg terug. Inleveren kan bij Annelies van Beek, Dotterbloem 15, Stompwijk.

Opgelet schaatsleden, ouders en trainers:
Op 18 September a.s. is het abonnementen afhalen in het dorpshuis.
* 19.00 u Abonnementen afhalen voor Zoetermeerleden en helmen afhalen voor nieuwe leden.
* 19.30 u Abonnementen afhalen voor Uithofleden.
* 20.00 u Aanvang informatieavond met inspanningsfysioloog Adrie van Diemen.
* ca. 21.15 u Trainersoverleg.
Even in het kort waar de informatieavond over gaat: Wie is Adrie van Diemen?
Adrie van Diemen is inspanningsfysioloog, trainer bij de Rabobank wielerploegen en voormalig trainer van Greg Le Mond en Danny Nelissen. Adrie houd zich bezig met trainingsopbouw, begeleiding, toepassingen, inspanningstesten en overtraindheid. Deze testen worden toegepast in de wielersport en kunnen ook in de schaatssport van pas komen. Dus een zeer interessante avond voor trainers, Uithofschaatsers, marathonrijders, mensen die veel fietsen en ieder die sporten leuk vindt. Ook geïnteresseerde ouders zijn van harte welkom. Tot donderdagavond om 20.00 uur.

Het bestuur