Carnavalsmotto?

Wat wordt het Carnavalsmotto bij de Gaanders?

Een goed origineel motto is een eerste vereiste voor de carnaval. Het carnavalsseizoen staat over een paar maanden weer voor de deur echter een motto is nog niet gekozen of bekend. Vorig jaar was het motto ‘het dak eraf’ en dat hebben we gemerkt in ons Gaandersdorp. Wat wordt het nieuwe motto? Wij horen of zien graag originele voorstellen als nieuw motto voor het komend Gaanders carnavalsseizoen. Wij verzoeken iedereen ons een leuke motto aan te reiken zodat we de carnaval in teken van dit motto zullen gaan vieren, als feest voor iedereen van jong tot oud. Weet u een leuk motto lever dit dan in bij de leden van De Gaanders of mail het even naar onze site www.degaanders.nl of even in de bus doen bij Waterviolier 39 is ook mogelijk. Wij zijn er klaar voor alleen zonder motto, aangereikt door u, is het feest pas compleet. (Zo denkt de nieuwe Prins er ook over, alleen weet niemand wie dit is)

3x Alaaf, P.R. Commissie