VROUWENVERENIGING

Onze eerste avond zit er al weer op. Het was niet zo erg druk we mochten slechts 30 dames verwelkomen waaronder ook een nieuw lid. Mevr. Irene Rozendaal vertelde over haar vak en hoe ze ertoe gekomen was om taxateur/makelaar te worden. Wat het allemaal inhoud als je iets laat taxeren en waarom je soms je inboedel moet laten taxeren. Na de pauze vertelde ze over onze meegebrachte spullen wat ze er van wist en of het iets
speciaals was. Een interessante avond volgens mij want zolang mevr Rozendaal aan het woord was bleef het erg stil in de zaal. Dan hebben we dinsdagmiddag 23 september de excursie naar Weleda in Zoetermeer. We vertrekken om ±13.15 vanaf het kerkplein met de fiets, mocht het slecht weer zijn gaan we met autos. Onze volgende avond is op dinsdag 14 oktober, dan hebben we de lezing over Sumatra.

HILDA KLERKS