Gezocht

“Voor mijn hond ben ik op zoek naar iemand die een paar keer per week (doordeweeks in de avonduren of in het weekend overdag) een afgesloten veldje/buitenplaats ter beschikking wil stellen (tegen betaling ) om mijn hond op te laten rennen/spelen. Onze jonge, 1 jaar oude, hond kan (nog) niet los. Hij is nog in training maar moet af en toe even zijn energie kwijt en aangezien wij op een bovenhuis wonen, dus zonder tuin en overdag een aantal uren van huis zijn, kunnen wij hem niet echt in deze behoefte voorzien. Mijn ouders zijn woonachtig in Stompwijk, vandaar dat ik dacht een oproep in de Dorpsketting. Wellicht is er iemand met een grote tuin of weiland die aan ons verzoek zou willen voldoen. Ik hoop meer kans te hebben om zo n plekje in het “landelijke” Stompwijk te vinden dan bij ons in Den Haag.

Sandra Paardekooper, tel. 070 5179982