Rock en Roll een succes!

Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse rock en roll avond van Carnavalsvereniging de Gaanders. Het Blesse Paard was omgetoverd tot een waar Rock en Roll paleis, en vele bezoekers waren uitgedost in petticoats en vetkuiven. Een rock en roll avond is geen avond zonder een geweldige band, dit jaar was dat Het King Size Trio. Zij lieten het aanwezige publiek vele pasjes op de dansvloer zetten en de dames maakten pirouettes in de armen van hun partners.
Ook werden natuurlijk zoals ieder jaar de best verklede vrouw en man gekozen. De best geklede vrouw was dit jaar Shirley Brugman en best geklede man was Arne Malletski, zij kregen uit handen van Prins Peter I en Page Marinka de carnavalsmedaille uitgereikt. Ook werden Kees, Helmi en Simon bedankt voor de trainingen die zij hebben gegeven aan de prins en page. In het Gaanderskrantje van dit jaar worden de vaste sponsoren van de vereniging genoemd, door omstandigheden hebben wij met het publiceren van de sponsoren drie namen vergeten te noemen.
* Luiten staal en landbouwmechanisatie
* Party herberg Het Blesse Paard
* Transportbedrijf Van der Poll en Zn.
Deze bedrijven sponsoren ons met alle andere sponsors om feesten te kunnen blijven organiseren voor de kinderen van Stompwijk, de ouderen van Stompwijk, Emmaus en Mariënpark en de gehandicapten van Swetterhage. Namens iedereen die plezier beleeft aan onze feesten, SPONSORS BEDANKT! Voor meer foto´s en informatie over het aankomende carnavalsseizoen kan u altijd langssurfen op www.degaanders.nl

3 x ALAAF, P.R commissie