Bardancing Orion

We gaan weer voetballen!!!
Goedemiddag/avond; wij van Orion willen even mededelen dat we aanstaande zaterdag op het ZZ toernooi een gooi gaan doen naar een plaats op de finaleavond. We spelen dan tegen de mannen van Wilgenhof. Aan een gelijk spel hebben we genoeg om door te gaan, maar we gaan natuurlijk voor de volle winst. Onze wedstrijd begint om een uurtje of 22.45 uur. Dus we willen graag dat zoveel mogelijk mensen ons komen aan moedigen. Kom niet te laat anders missen jullie onze doelpunten (voor of tegen?).

Het was weer super.
Afgelopen weekeinde was het weer super gezellig in Orion. Maar 1 keer in het weekend geopend. Dat was wel een beetje jammer maar dat betekent ook dat we aanstaand weekend wel zeker weten 2 maal open gaan. En wel op de vrijdag en zondag. Dat wordt dus weer een mooi weekendje. Eerst even op vrijdag om 21.00 uur naar Orion, dan ga je zaterdag natuurlijk ff bij het ZZ toernooi kijken wat de mannen van Orion doen (22.45 uur in de zaal hè?!!) en kom je zondag onze overwinning vieren, of niet.
FF SNEL een paar dingetjes.
Binnenkort komen de Gaanders heel fijn bij ons langs. Dat zal vrijdag over drie weken zijn. Makkelijker om het te onthouden is misschien wel dat de Gaanders een dag voor de optocht langs komen. Of met andere woorden: 20 februari. Niet veel later, half maart ongeveer, begint het Formule 1 seizoen. Of onze vriend Jos Verstappen dan een stoeltje of een zadel onder zijn kont heeft moeten we nog maar afwachten. Nou maakt dat voor zijn positie bij een race nog niet zo veel uit, maar toch… Ook zijn we bezig met het organiseren van een toch wel opvallend feest. We kunnen er nog niet zoveel over zeggen maar houdt het maar in de gaten, de kaartverkoop komt er aan.
We denken jullie tot zo ver weer voldoende te hebben geïnformeerd, en hopen jullie vrijdag, zaterdag én zondag te zien (joh, je hebt daarna weer een week om bij te komen!). Het bestuur van het o, zo gezellige Orion.