Volle tribunes bij Mini’s in de Meerhorst

Zaterdag 31 januari spelen de mini’s hun wedstrijden thuis in de Meerhorst. En ja hoor, veel publiek op de tribunes. Vaders, moeders, opa’s en oma’s en de rest van de familie zitten allemaal op de tribune. Een gezellige drukte in de sporthal. Ankie coacht vandaag en ik ben te laat, zodat ik een aantal belangrijke wapenfeiten slechts van horen zeggen heb. Stompwijk ’92 speelt de 1e wedstrijd tegen het combinatieteam MMO/Oase uit Hoogmade/Oud Ade. Julia staat voor de 1e keer in het doel (de hele wedstrijd) en doet dit heel goed. Stompwijk begint wel met een 0 1 achterstand, maar komt uiteindelijk met een positief resultaat uit de strijd te voorschijn. Het is een 5 3 overwinning geworden. Belangrijk te vermelden is dat Annick (met een mooie stuiterbal) en Romy hun eerste “echte” doelpunt scoren. Dat wordt dus trakteren vrijdag. Dat gaat heel goed de laatste weken op de training. Daarna worden er penalty’s genomen en de meiden moedigen elkaar goed aan.
In de 2e wedstrijd is Foreholte uit Voorhout onze tegenstander. Patty begint in het doel. Het spel gaat gelijk op, maar Foreholte schiet iets beter op het doel. Zij nemen een 2 0 voorsprong. Stompwijk komt echter wel terug door een doelpunt van Dewi. Met de rust staan we 3 2 achter. In de 2e helft neemt Annick plaats in het doel. De wedstrijd gaat verder en vertoont een zelfde beeld. Stompwijk schiet iets beter op het doel en uiteindelijk is het 5 5.
De doelpunten van vandaag werden o.a. gemaakt door Dewi, Milenka, Patty, Romy en Annick en van 2 doelpunten hebben wij even gemist wie de makers waren. Positief is dat steeds meer meiden gaan gooien en scoren. Ook wordt de ruimte steeds beter benut. Ankie zei dat ze zeer tevreden was en dat jullie 2 hele goede wedstrijden hebben gespeeld. Het publiek heeft ook genoten van jullie. A.s. zaterdag 7 februari hebben we geen wedstrijden (rust) en die week daarna gaan we weer naar Noordwijkerhout. Ans Luiten