SCHAAKNIEUWS

OPEN STOMPWIJKS KAMPIOENSCHAP (ELMECO BEKER)

“Bestaat de schaakclub eigenlijk nog wel?” “Ik lees er nooit meer iets over in de Dorpsketting, dus dat zal wel niet meer”. “Maar dat kan toch niet waar zijn?”

“Ik ben bang van wel………..” Maar…….integendeel, de Stompwijkse schaakclub bestaat nog wel degelijk. Misschien voor de buiten wereld niet meer zo zichtbaar, maar elke dinsdagavond wordt er nog steeds volop geschaakt, met dezelfde passie en strijd als voorheen. Helaas is de jeugdafdeling opgeheven, maar een aantal jeugdleden hebben intussen hun plekje gevonden bij de senioren. De interne competitie is alweer toe aan de 20ste ronde en er wordt nog volop gestreden om de felbegeerde bekers. Een nieuweling zou hierop uiteraard geen kans meer maken, maar er gloort hoop voor elke schaakliefhebber. Binnenkort zal er immers gestreden worden om het kampioenschap van de Elmeco beker. Traditioneel staat dit kampioenschap open voor iedereen: wel of geen schaaklid, wel of geen inwoner van Stompwijk, man of vrouw, het maakt niet uit.

EEN IEDER IS WELKOM OP DINSDAG 24 FEBRUARI
AANVANG 20.00 UUR IN HET DORPSHUIS

Er zal gestreden worden volgens het knock out systeem. Verliezers zullen echter doorstromen naar verliezers poules, zodat het niet bij een enkele partij hoeft te blijven. Nieuwe spelers worden op sterkte ingeschat en kunnen op basis hiervan tijdsvoordeel verkrijgen. Schroom niet om in te schrijven. De stukken staan reeds te popelen van ongeduld. Laat oude tijden weer herleven. Wij zijn er klaar voor, U ook? Voor informatie kunt U zich wenden tot Nico Bolleboom, tel.071 5802776