SOEP ETEN VOOR HET VASTENACTIEPROJECT!!

Heeft u geen zin in koken of de afwas doen? Wilt u ook wel eens de soep van een dorpsgenote proeven? Kom dan naar onze soepmaaltijden voor een goed doel!
Het goede doel is het vastenactieproject: Voedselzekerheid en landrechten voor de bedreigde Dayak bevolking in Indonesië. We komen bijeen in de pastorie op de woensdagen 3 maart, 17 maart en 31 maart van 18.00 uur tot ± 19.00 uur. De maaltijden kosten ongeveer € 1,25. Na afloop gaan we met de pan rond, alles wat u méér geeft dan € 1.25 is voor het vastenactieproject. De P.C.I, de parochiële charitas instelling, verdubbelt het bedrag. De maaltijden bestaan uit twee verschillende soorten soep, brood en een appel toe Wilt u zelf een bord of soepkom, lepel en mes meenemen. Tijdens elke bijeenkomst wordt er iets verteld over een derdewereldproject waaraan Stompwijkse of Zoeterwoudse mensen hebben meegewerkt. U bent van harte welkom! Onze slogan is:
Laat de Dayak bevolking niet in de kou staan
en de soepkooksters niet met hun soep zitten!!!!!
U kunt zich opgeven door onderstaand strookje in te vullen en in de brievenbus van de pastorie te doen, liefst vóór maandag 1 maart., of telefonisch 071 5801519. De M.O.V. groep

Ondergetekende geeft zich op voor de solidariteitsmaaltijd(en)
Naam……………………………………………………….telefoon………………………
Aantal personen……………
0 Woensdag 3 maart
0 Woensdag 17 maart
0 Woensdag 31 maart
0 Ik wil graag een vegetarische soep.