Bardancing Orion

Zo de vakantie zit er op en ook de carnaval hebben we achter ons gelaten. Dat waren weer drukke tijden dus. Ja maarrr……, het blijft toch nog een beetje druk met de kansen om Orion te bezoeken. Aanstaand weekend bijvoorbeeld openen we maar liefst 3 maal de deuren. Natuurlijk is iedereen, maar dan ook echt iedereen op de vrijdagavond van harte welkom voor een drankje, muziekje en een babbeltje met wie dan ook. Het is erg fijn dat je dan een paar uurtjes later, zaterdagnacht om precies te zijn, alweer bij ons terecht kan. Om 03.30 uur start het formule1 seizoen weer. Het belooft weer een spannend seizoen te worden, ondanks dat onze Jos niet mee doet. Dus kom zeker ook dan even een kijkje nemen in ons Orion. En ja natuurlijk gaan we zondag gezellig open en hebben we weer het standaard vrolijke uurtje.
Formule 1
Het seizoen gaat weer van start. De coureurs zijn er klaar voor, net als wij van Orion. In Orion hangen wij, net als vorig jaar, een groot scherm op wanneer de mannen van de F1 een half uurtje voor de start van een race staan te popelen om de baan op te gaan. Dat betekent dat wij onze deuren ook een half uurtje voor de race wagenwijd openen en jullie weer gratis de race mogen volgen. Op de site van RTL 5 kun je meedoen aan het GP manager spel. We hebben met Orion een poule gemaakt waar je je bij in kan schrijven. Je kan een geheel F1 team in elkaar zetten en zo is het nog spannender om naar een race te kijken. Ook niet geheel onbelangrijk zijn de prijzen die je er mee kunt winnen, maar daarvoor moet je maar even op de site van RTL 5 kijken. Het wijst zich vanzelf. Aanstaande zondagmorgen dus: In alle vroegte zal de eerste race van het seizoen worden verreden. Om 04.00 uur is de start en om 03.30 uur gaan we open.
Dit was het even voor deze keer, kort maar krachtig. Volgende keer beter. Tot vrijdag, zondag en zondag. O ja, één klein dingetje nog: De programmering voor Stomppop is al bijna helemaal rond. Hahaha!!!

Geluk, Het bestuur van Orion.