Blesruitersnieuws

INDOOR MARATHON KAMPIOENSCHAPPEN
Op 29 februari waren er in Simonshaven Men indoor Kampioen schappen.Kimberly en Manon waren daar ook weer
te vinden. Manon met Rene als groom startte in de ochtend en had bij haar eerste parcour 5 strafpunten en bij haar tweede parcour 10 strafpunten.Kimberly met haar vader als groom startte smiddags en reed haar eerste parcour foutloos en bij haar tweede parcour 15 strafpunten maar versloeg wel daarmee de Franse wereld kampioen Christiaan Provoost!! toppie gedaan Kim.

WINTERCOMPETITIE MENNEN
Op 7 maart in Simonshaven was er weer de wintercompetitie mennen waar Kimberly en Manon aan meedoen.
Kimberly startte om 10 uur met haar dressuur buiten met inrijden had Murk haar fries er nog niet echt zin in want stond alleen maar te stijgeren maar eenmaal binnen in de bak was hij gelukkig goed te rijden en had ze 157 punten in de Z dressuur er 1 winstpunt gehaald met de vaardigheid in de klasse Z was ze foutloos met 2 winstpunten en een eerste prijs. Manon startte om half 1 met haar dressuur wat niet helemaal lekker ging maar toch weer een winstpunt wist te halen met 152 punten met haar vaardigheid was ook zij weer foutloos dus weer 2 winstpunten erbij totaal gingen Kim en Manon allebei met 3 winstpunten naar huis dus weer dik tevreden.
ZONDAG 14 MAART zijn er Kringkampioen schappen mennen dressuur in Noordwijk bij manege Bakker daar doen Sonja de Jong, Chris Koek,Gerard de Groot en Manon Straathof aan mee.
In de maand februari zijn er geen menlessen geweest en worden nog ingehaald de datums zijn nog niet bekend maar worden in de dorpsketting vermeld.

Namens de Mencommissie Manon