Bardancing Orion

Nog een maar een paar kaartjes!!!
Het was weer eens berengezellig afgelopen zondag. Zoals de meeste aanwezigen wel hebben gemerkt, waren er kaarten te koop voor het altijd gezellige paasfeest. De mensen kwamen natuurlijk niet alleen voor de kaarten, maar ook om gezellig met elkaar wat te drinken en lekker te dansen. Ja, het paasfeest komt er alweer aan, wij vieren dat zoals heel Nederland dat zal vieren op 11 april. Dat is de allereerste paasdag van dit jaar. Het paasfeest hoort bij ons in het rijtje van kerst en oud&nieuw en jullie weten wat dat betekent?!… juist! een groot feest dus. Zowel Orion als het dorpshuis zal dan uiteindelijk helemaal gevuld zijn met dansende en springende mensen super dus!! Maar waar die mensen op dansen is ook niet onaardig, we hebben namelijk voor het paasfeest “De enige echte” Barry Paf weten te regelen. Barry Paf is een dj van 538, die je op dat radiostation ’s avonds laat kunt horen. Hij zal met Pasen in het dorpshuis komen draaien dat belooft een fijn feestje te worden dan. Afgelopen zondag kon je dus een kaartje voor deze mega party kopen. Dat is door veel mensen ook wel gedaan, maar toch hebben we nog een paar kaartjes over. Deze kaartjes zijn aanstaande vrijdag en zondag gewoon weer te koop in Orion. De kaarten kosten € 5, per stuk, niet duur dus.

Formule 1 de 2e race!
Zondagmorgen zal je weer vroeg het bed uit moeten om de mannen van de F1 te kunnen bekijken. Het formule 1 circus is neergestreken in Maleisië en daar staat ons een mooie race te wachten. Michale Schumacher was in de eerste race te goed voor de rest van het veld maar wie weet is het deze race heel anders. In ons Orion kan je natuurlijk de race live op groot scherm volgen. Het zal als altijd wel behoorlijk druk worden in Orion maar dat is alleen maar gezellig. Degene die zich voor de F1 poule hebben in geschreven via RTL 5 hebben deze week hun team weer op scherp kunnen zetten. Spreeuw moet van die eerste plek verwijderd worden en verder gaan de geruchten dat ook trap wat formule1 materiaal bij elkaar heeft verzameld.
LET OP: we zitten met een klein probleempje namelijk: wegens naar alle waarschijnlijkheid te weinig herseninhoud van een medewerkers van Orion, zijn we er niet in geslaagd, de exacte tijd van de start te achterhalen.(mooie zin) Maar wat we wel zeker weten is dat de race of om 19.00u. of om 20.00u. begint. Maar wees dus zelf even actief en zorg dat je voor zondag weet hoe laat de start is. Wat ook een mogelijkheid is: hang aanplakbiljetten met het tijdstip erop door heel stompwijk bij de coop, kapper, kerk, lantaarnpalen, enzovoort. We zijn in ieder geval een half uur voor de start geopend.

Dan nog een mededeling voor de sprintfeest gangers: De bus vertrekt om 20.30u. Prettige werk/school/vrije week,
Het Orionbestuur