Familiehandbaldagen

Nog een maand en het is weer zover, de jaarlijkse familiehandbaldagen beginnen weer. Op zondag 1e pinksterdag starten we het programma met het bodysurfen voor de jeugd. Zij kunnen zich vanaf 16.30 uur inschrijven in de feesttent. Het is bedoeld voor de jeugd van 6 t/m 16 jaar. Als je hieraan mee wilt doen, is het verstandig om oude kleren aan te trekken. Je wordt er nl. wel vies van. Na afloop kunnen de kinderen zich douchen in de kleedkamers van het sportcomplex. Als iedereen weer schoon is begint de prijsuitreiking. Vorig jaar werd het achter de feesttent gehouden, maar dit jaar surfen we dwars door de tent heen. Dit maakt het waarschijnlijk wat spectaculairder en kunnen de ouders lekker in de tent hun kinderen aanmoedigen onder het genot van een drankje. Na afloop van het bodysurfen organiseren we een jeugddisco tot ca 20.00 uur onder leiding van Disco 2000.
Om 21.00 uur begint de finale van het Intercarparts Golden Friendship Darts toernooi. De eerste voorrondes zijn al geweest. Op zaterdag 8 mei zijn de laatste voorrondes in de Gouden Leeuw in Stompwijk. Na afloop van de dartsfinale komt er een optreden van de Tjeez band. Zij zullen een spetterend optreden verzorgen.
Say Tjeez ! Als afsluiting van deze avond zal Disco 2000 de muziek verzorgen voor het laatste uurtje.

Maandag 2e pinksterdag begint om 11.30 uur het handbaltoernooi voor families, buurtjes, vriendenclubs e.d. Als je nog niet ingeschreven hebt kun je dit nog doen tot 14 mei bij Sjanie Waayer, Dotterbloem 11. Kinderen die op de basisschool zitten kunnen zich ook opgeven om mee te handballen. Wij delen de kinderen in, in teams. Wel vragen wij om alle kinderen die meedoen een wit t shirt bij zich te hebben. Na afloop van het handbaltoernooi begint om 17.00 uur de barbecue. Ook hiervoor kan iedereen zich opgeven bij Sjanie Waayer. De kosten bedragen € 8,00 voor volwassenen en € 4,00 voor kinderen. Het geld voor de barbecue en het inschrijfgeld voor het handbaltoernooi graag bij inschrijving voldoen. Komt allen op 30 en 31 mei naar de feesttent op sportpark “Meerhorst” voor een gezellig weekend.

De familiedagcommissie

INSCHRIJFFORMULIER FAMILIE HANDBAL TOERNOOI MAANDAG 31 mei 2004
Naam team: ……………………………………………………………
Kleur shirt / broek: ……………………………………………………
Deelnemers/sters: ……………………………………………………
Kinderen t/m 12 jaar: …………………………………………………
* Opgave barbecue
Aantal volwassenen:………………………………………………
Aantal kinderen:………………………………………………

Bij het handbal toernooi is ieder team verplicht om in het veld TWEE VROUWEN (exclusief de keepster) en vier mannen op te stellen. Er mag niet op kisten worden gespeeld, daar wordt op gecontroleerd. Dit formulier kan tot en met 14 mei ingeleverd worden bij Sjanie Waaijer, Dotterbloem 11. Gelieve het inschrijfgeld (€ 12,00 per team) plus het bedrag voor de barbecue bij inlevering van het formulier te voldoen. Kosten barbecue: volwassenen € 8,00 en kinderen € 4,00.