Tjeez

De enige echte Stompwijkse Tjeez ! Jong belegen, Extra pittig.

In Stompwijk wonen een aantal muzikanten die ooit met een eigen band door het land optraden. Twee jaar geleden liep men elkaar tijdens een lokale jamsessie tegen het lijf (biertje?) en speelden spontaan de sterren van de hemel. Men reageerde enthousiast en het tijdelijke gezelschap trad op een aantal zomerfeesten op. Daarna vervolgde ieder met eigen band zijn weg.
Tot begin 2004. De niet bestaande band werd spontaan een aantal maal geboekt. De Stompwijkers staken de koppen bij elkaar en besloten er voor te gaan. Een koeienstal werd omgebouwd tot oefenhal en men sloeg aan het oefenen.
Kracht van Tjeez is dat je de band zowat alles kan laten spelen en zich niet beperkt tot een bepaalde stijl of periode. Tjeez is een groep muzikanten met totaal verschillende achtergronden waardoor er een afwisselende lijst covers is gegroeid met als doel met het publiek een feestje te bouwen. Want de lol en de sfeer zijn enige bestaansreden van Tjeez en dat stralen ze uit.
Dat moet je horen en moet je komen zien:
* 30 mei in de feesttent op Sportpark Meerhorst in Stompwijk
* 13 juni tijdens de Leiden marathon op het Dorpsplein te Zoeterwoude
Voor meer info zie onze nieuwe site: www.tjeezband.nl
Tjeez speelt alle hits van Anouk, Cranberries, De Dijk, Guano Apes, Melissa Etheridge, Toto, Meatloaf, U2, Rolling Stones, Status Quo, en vele anderen, kortom….say Tjeez!