Weekendkamp

Junglekamp gaat vrijdag van start

A.s. vrijdag is het zover. Sportpark De Meerhorst verandert dan in een jungle. Allerlei dierenvolken verzamelen zich dan bij de Koningsrots om de Koning van de Jungle te begroeten. Pumba, Timon, Bagheera, Baloe, Hathi, Simba, Banzai zijn aanwezig en Shera Khan, Kaa en Loewi zijn er ook. Het wordt een drukte van jewelste. Wel 109 deelnemers zullen aanwezig zijn om de Koning te ontmoeten. Nu dat moet een spektakel worden. Elk team bindt de strijd aan tegen de vernietiging van het woud. Door allerlei mensen worden hele stukken van de jungle omgehakt. De dierenvolken proberen dat te verhinderen door bepaalde vaardigheden te leren en door wacht te lopen in de jungle. Als een volk dit goed doet redden zij daar bomen mee. Hoe beter ze dit doen, des te meer bomen worden er gered. Daarnaast horen we natuurlijk van jullie ook diverse jungleliederen of junglekreten. (AAA oeh oeh oeh AAAA!!!)Want dat kunnen jullie ook. Dat weet ik zeker.

We verwachten je vrijdagavond om 18.00 uur op het sportpark. Niet eerder, want dan zit het hek nog op slot. Wij eten dan en hebben die tijd nodig om de laatste zaken te regelen. Je moet vrijdag wel al gegeten hebben, want je krijgt pas om ca. 23.30 uur iets te eten. Zaterdag om ca. 15.30/16.00 uur is het weer afgelopen en jullie ouders mogen op zaterdag vanaf 13.30 uur komen kijken.

Wat moet je allemaal meenemen: Slaapzak, luchtbed of slaapmatje (geen stretcher), tandenborstel, tandpasta, zeep, handdoek, washandje, kleding en schoenen die vies en nat mogen worden, sportkleding, sportschoenen, sportsokken, ondergoed, pyjama, bord, beker en mes, warme kleding voor s avonds, evt. regenkleding, zwemkleding, zaklantaarn, aantal pakjes/flesjes drinken en MAXIMAAL € 3,00 zakgeld en natuurlijk je jungle outfit.

Zorg ook voor een gezellig junglehumeur. Wij hebben er ontzettend veel zin in en jullie natuurlijk ook.
Tot vrijdag!!! AAA oeh oeh oeh AAAA!!!

Namens de WK staf, Ans Luiten