Rabobank Sponsorfietstocht

Meld uw plaatselijke goede doel nú aan!

Op zaterdag 4 september 2004 organiseert Rabobank Rijn en Wouden, net als in voorgaande jaren, een sponsorfietstocht door het Groene Hart. Dit jaar hebben we totaal nieuwe routes. De routes zijn in samenwerking met Tourclub Stompwijk uitgezet.Het is niet alleen een perfecte gelegenheid om een mooi gebied dicht bij huis per fiets te verkennen: fietsers kunnen door mee te doen ook geld verdienen voor verenig ingen en goede doelen uit het werkgebied van de bank. Daarom is het voor verenigingen en goede doelen uit het werkgebied van de bank zaak om zich nu aan te melden bij de bank en om hun leden, donateurs en vrien den op te roepen mee te fietsen op 6 september. Hoe meer kilometers uw leden fietsen, hoe meer geld uw goede doel ontvangt: voor iemand die 20 kilometer voor u fietst, ontvangt uw doel € 3,50; voor een fietser die 40 kilometer aflegt, € 7,00; voor de sportieve fietser die 60 kilometer onder de wielen wegtrapt, krijgt uw doel maar liefst € 12,00.

Nú aanmelden
Bent u bestuurslid van een plaatselijk goed doel of een vereniging op het gebied van sport, kunst, onderwijs, kerk en cultuur? Kom dan nu in actie! Aanmeldingsformulieren en uitgebreide voorwaarden kunt u bij één van onze vestigingen ophalen. Uiterlijk 1 juli 2004 moet uw inschrijving bij de bank binnen zijn. Om in aanmerking te komen voor uitkering van een sponsorbedrag moeten in totaal ten minste 500 kilometer bij elkaar worden gefietst.

Zelf een doel kiezen
Houdt u van fietsen en bent u niet aan een doel verbonden? In dat geval meldt u zich op zaterdag 4 september bij één van de startplaatsen van de Rabobank Sponsorfietstocht. U bepaalt op die dag voor welk goede doel u wilt fietsen.

Agenda
U kunt voor de afstanden van 40 en 60 kilometer starten tussen 9.00 en 13.00 uur. De uiterlijke starttijd voor de 20 kilometer is 14.00 uur. De startplaatsen zijn bij de Rabobankkantoren in Zoeterwoude Rijndijk, Kopperwetering 5 en in Hazerswoude Rijndijk, Frederik van Eedenplein 4b. In Stompwijk kan worden gestart bij Sporthal Meerhorst, Klaverblad 13. De stempelposten sluiten om 16.00 uur. U heeft dus alle tijd om rustig van een mooie tocht te genieten. Vergeet niet om de Rabofietstocht op 4 september 2004 alvast in uw agenda te zetten!