Formule 1en schuimparty

Formule 1
Het was een lekker lang weekend, maar we waren slechts één keer open en wel met een formule 1 race. Het was lekker gezellig en erg druk. Iedereen had hoop op een goede en vooral spannende race, zeker na volgende week. Vorige week was het namelijk erg spannend maar dat kwam waarschijnlijk omdat wij niet keken, we zaten toen namelijk bij de voetbal. Afgelopen weekend speelden de mannen van Stompwijk 1 op maandag (2e pinksterdag), maar dat heeft iedereen natuurlijk gezien: Stompwijk versloeg UDO met 3*2 in Leiderdorp. Omdat de wedstrijd op maandag was, konden we gewoon de formule 1 uitzenden. Maar omdat wij keken werd het weer een beetje een saaie race waarin Schumacher natuurlijk naar de overwinning reed. In de Orion poule bleef het wel weer spannend zo hebben we een nieuwe nummer 1 en zijn er heel wat andere veranderingen.

Aanstaande vrijdag kaartverkoop schuimparty !!!
Ja, ook dit seizoen organiseren wij van Orion weer een party in het schuim. Dat houdt in dat je tot aan je oren in het schuim zal staan en dat je moet uit kijken voor je knieschijven (geintje Wes!). Nee, het wordt de achttiende van juni een super feestje in Orion. Je hebt natuurlijk wel weer een kaart nodig maar die kan je vrijdag als je tenminste op tijd bent, komen ophalen. Als je slim bent doe je dat vrijdag ook gelijk maar even, want zondag ben je waarschijnlijk te laat. Zo’n kaartje kost slechts 4 euries. Als je dan toch een kaartje komt kopen kun je gelijk wel even een tientje meenemen voor in het geval dat je nog vergeten bent je Stomppop kaart te halen. De vrijdagavond van Stomppop 2004 valt op 2 juli, hier heb je dus een kaart voor nodig. De rest van dit super weekend kan je zo gratis naar binnen. Dit weekend mag je niet missen. Wat je ook niet mag missen is de SCHUIMPARTY. Koop dus aanstaande vrijdag even een kaartje.
Nou dat was het dus al weer. We zien jullie allemaal heel graag vrijdag weer, dan openen we om 21.00 uur. Dat wordt gezellig!!!!!!!!!!!!

De groeten,
Het bestuur van Orion