Beste Blesruiters

Afgelopen zaterdag hielden we “ons” 3 Molens Concours. Een prima verlopen wedstrijd waarbij we als bestuur iedereen bedanken voor de medewerking. Zoals in de vorige Dorpsketting te lezen was, is dit alleen maar mogelijk als sponsors ons helpen. Door een vervelende communicatiefout was helaas één sponsor vergeten genoemd te worden. Te weten: Scheria. Gelukkig hadden we van hen een prachtige vlag die dankzij de wind de gehele dag toonde dat ook zij één van onze steunpilaren waren. Maar ondanks dat: Onze excuses. Nu de uitslagen van “onze” amazones. Ik beperk me tot de 1e plaatsen. Alle uitslagen komen in de Ruif. L2 pony’s: Kimberley vd Berg 2x; B pony’s CDE: Jaimy de Groot, B paarden: Dorien vd Salm; L2 paarden: Claire Dominicus 2x, M2 pony’s: Purdy vd Salm 2x; Z2 paarden: Yvonne de Groot Schoo 2x. Onze hartelijke felicitaties ook voor hen die hier niet zijn genoemd. Je moet het toch maar even doen in een dergelijke grote concurrentiestrijd.

Aanstaande zondag staat alweer de volgende gebeurtenis gepland. Maar liefst 22 deelnemers gaan onze eer verdedigen in de uitnodigingswedstrijd bij Jeanne d’Arc in Zoeterwoude. Indien u in de gelegenheid bent: supporters zijn altijd welkom. Onze 2e onderlinge wedstrijd van dit jaar houden we op zondag 27 juni.
Hieraan voorafgaand op vrijdagavond de springwedstrijd. Omdat de wedstrijd op 27 juni wordt afgesloten met én de prijsuitreiking én de traditionele barbecue wil ik iedereen verzoeken om de bon in te vullen waarop de kantine commissie de inkopen kan afstemmen. Zo dat was het weer voor deze week.

De groeten van Piet van der Mespel(secr)