Fanfare Juliana

Uitje naar de Beekse Bergen
Op zondag 20 juni ging de fanfare een dagje uit naar speelland de Beekse Bergen. Om 9 uur verzamelden we op het kerkplein en gingen we met de bus op weg. Een best lange busrit en veel liedjes verder, kwamen we aan bij speelland de Beekse Bergen.
We moesten daar om 12 uur spelen en mochten voor die tijd nog even rondlopen en dingen doen in het park. Om 12 uur hadden we een concert waaraan ook de leerlingen uit het leerlingenorkest, meededen. In dit concert speelden we hele bekende stukken, bijvoorbeeld de k3 hit mix. Na dit concert hadden we weer veel tijd om onszelf te vermaken, wat goed gelukt is. We moesten om 4 uur nog een keer een concert geven, met dit keer een iets ingewikkelder programma, zonder de leerlingen van het leerlingenorkest. Na dit concert gingen we weer met de bus terug naar Stompwijk en namen daar afscheid van Elisabeth en Charlotte die allebei gaan verhuizen.

Janneke Teunissen.

Woensdag 30 juni geven we nog een concert in Swetterhage, daarna hebben wij vakantie, u ook een prettige vakantie toegewenst.

Fanfare Juliana