Poppentheather

Poppentheater “Dubbele Jan” komt op dinsdag 10 augustus van 13.30 tot 14.30 uur het stuk “Zoektocht naar de totempaal” spelen in de bibliotheeklocatie Stompwijk, Zustersdijk 21, voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Gratis kaartjes zijn vanaf heden af te halen bij de bibliotheek, maar op=op, dus kom snel!

“ZOEKTOCHT NAAR DE TOTEMPAAL” is een poppenkastvoorstelling met handpoppen, stokpoppen en toneel. Het verhaal gaat over een opperhoofd, dat erg bedroefd is omdat zijn stam geen totempaal heeft. Kleine Wezel, een indianenjongen, gaat op zoek naar een totempaal. Zijn zoektocht wordt een avontuur waarin hij dieren ontmoet en helpt. Zal Kleine Wezel de totempaal vinden? Want alleen dan kan het opperhoofd een dansfeest houden. Een legende van de Kwakiutl Indianen was de inspiratiebron voor deze voorstelling.

Let op:Ondanks de zomersluiting van de bibliotheek (van vrijdag 16 juli tot en met maandag 19 juli (Paardendagen) en van maandag 26 juli tot en met zaterdag 14 augustus) gaat de poppentheatervoorstelling op 10 augustus gewoon door!