Stompwijks Feest

* A.s. weekend het Stompwijkse feest
95 jaar harddraverij ”Nooit Gedacht” en nog zo fris als een hoentje. Met dat gegeven gaan de onvervalste Stompwijkse paardensportfestiviteiten vrijdag a.s. op de gebruikelijke wijze van start. Voor de talrijke fans uit ons dorp en haar wijde regio betekent dit vier dagen van opperste gezelligheid. We hopen dat het unieke festijn door mooi weer zal worden ondersteund. Voor de massale toeloop is het dan op de prachtige locatie binnen het fraaie Stompwijkse poldergebied, heerlijk vertoeven. Dit alles in de bekende gastvrije sfeer waar de bezoekers los van de dagelijkse beslommeringen een fijn stukje vertier vinden. Dat is nog steeds de doelstelling van het onvergelijkbare Stompwijkse feest.

* Uiteraard hangen we de vlag uit
Stompwijk is het a.s. weekend niet alleen in de ban van het ”Nooit Gedacht” programma, maar tevens gastdorp voor duizenden bezoekers. Mogelijk overbodig, maar toch langs deze weg het vriendelijk verzoek om vooral niet te vergeten de nationale driekleur uit steken. Dit maakt niet alleen indruk op de talrijke gasten maar verhoogt tevens het feestelijke karakter van ons mooie dorp.

* Welk paard wint de Stompwijkse draverij
Traditie voor de jeugd is het spel de winnaar van de draverij raden. Zo als gewoonlijk hangt maandag 19 juli a.s. vanaf 11.30 uur aan het loket bij de ingang een lijst met de deelnemende paarden en pikeurs. Op het in de Dorpsketting gepubliceerde formulier of een gelijksoortig stuk schrijfpapier dient dan de keuze te worden gemaakt. Deelnemers kunnen het volledig ingevulde formulier dan tot aan de start (13.30 uur) in een bus bij de entree van het feestterrein deponeren. Voor de winnaar(s) is er weer een leuke prijs te verdienen. De gelukkigen worden via de Dorpsketting bekend gemaakt, alsmede het adres waar en wanneer de verrassing in ontvangst kan worden genomen. Veel succes!

* FORMULIER

Ik denk dat ………………………………………………………de draverij wint.
Naam:…………………………………………………….jongen of meisje
Leeftijd………..jaar.
Adres……………………………………………………………………………
Woonplaats:………………………………………………………………………
Tel.nr:……………………………………

*Tot besluit
Voor de trouwe fans die het feestprogramma, zoveel mogelijk willen volgen is het aan te bevelen om het vorige week hiervoor in omloop gebrachte evenementen boekje te raadplegen. Ten slotte wenst de organisatie van Nooit Gedacht ieder een tijdens de 95e Stompwijkse paardendagen heel veel plezier.

Namens bestuur en leden van harddraverij ”Nooit Gedacht”,
Afd. p.r. zaken, Piet Oliehoek