Bomen over leven

Excursie Amsterdamse Waterleidingduinen

Roel Opbroek verzorgt op zondag 25 juli namens de Stichting Bomen Over Leven een wandelexcursie door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Het thema is: verkoeling zoeken langs het vele water in een zomers landschap. Duur: ruim twee uur. De excursie is bedoeld voor volwassenen en kinderen. Niet lopen te roepen of anderszins luidruchtig zijn is een vereiste voor deelname. Hoe stiller de excursiedeel nemers zijn, hoe meer ze kunnen zien. Omdat de route ook door nattere gedeeltes van het duingebied gaat, is het dragen van waterdicht schoeisel aan te raden. Het gebied is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers en honden zijn niet toegestaan. Tips: verrekijker meenemen, evenals wat te eten en drinken voor onderweg.
* Start: om 10.00 uur bij restaurant De Duinrand, Zandvoortselaan 130a, Zandvoort. De entree van het gebied is € 1,00 per persoon, het eventueel parkeren kost eveneens € 1,00. Aanbevolen: waterdicht schoeisel (we gaan vaak van de paden af), verrekijker mee en iets te drinken voor onderweg. Bereikbaar met bus 80 Connex xion, halte Waterleiding/Nieuw Unicum. Maximaal 15 deelnemers, dus snel rea geren. Telefoon 0172 51 89 29 of via info@alliantie shantih.nl.
Kosten: een vrijwillige bijdrage is van harte welkom. U kunt deze storten op post giro 4032484 van de Stichting Bomen Over Leven, postbus 7124, 2701 AC Zoe termeer, onder vermelding van: excursiebijdrage. Met het saldo dat zich aldus vormt, wil de stichting natuurprojecten financieel mede mogelijk maken. Te den ken valt aan de aanplant van jonge bomen en struiken, maar ook het behoud van oude, waardevolle bomen. Meer informatie over de Stichting kunt u vinden op de website: www.bomenoverleven.nl