Midvliet FM

Op Midvliet FM dit jaar geen “komkommertijd”:
Het dorstige hert is terug!!

We bevinden ons midden in de zomer van 2004, al kan je dat aan het weer niet altijd merken. Voor veel radiostations betekent de zomer: komkommertijd, maar bij Midvliet FM is daar geen sprake van. Op zaterdagochtend 14 augustus a.s. zal op Midvliet FM nog éénmaal het programma: “het dorstige hert” te beluisteren zijn. Het dorstige hert was tot oktober 1998 een goed beluisterd programma op de lokale radiozender voor Voorburg, Leidschendam en Stompwijk. Van oorsprong richt het programma, dat zijn naam te danken heeft aan het wapen van Stompwijk, zich op de bewoners van Stompwijk. Gedurende de drie uur durende show worden de luisteraars geïnformeerd over activiteiten die in Stompwijk plaatsvinden.

In de gelegenheidsuitzending op 14 augustus zal niet worden teruggekeken naar het verleden, maar er wordt een nieuwe show neergezet. Dus nieuwe items en veel nieuwe muziek. Uiteraard zullen er wel een aantal oude rubrieken uit de spreekwoordelijke “oude doos” worden gehaald. Wat dacht je bijvoorbeeld van “de Leidschendamse en Voorburgse top 10!!”.

De presentatoren Jeroen van der Geest, Maarten van der Meer en Jeroen de Gier zullen in de uitzending de nodige aandacht besteden aan het fenomeen schuurfeesten. De Nederlandse horeca verzet zich momenteel hevig tegen Schuurfeesten. In Stompwijk worden echter jaarlijks een aantal van deze feesten georganiseerd. In de uitzending zullen organisatoren en bezoekers van verschillende feesten aan het woord komen. Hopelijk wil ook de horeca in de uitzending op dit onderwerp reageren.

Het dorstige hert zal zaterdag 14 augustus om 07:00 uur van start gaan en afsluiten met het nieuws van 10 uur. Midvliet FM is in de ether te ontvangen op 107.2 FM en op de kabel op 92.9 FM. Zet het in je agenda!