Heisa 2004

Afgelopen week hebben we weer met heel veel kinderen een grandioze week gehad. Het dorpshuis was omgetoverd tot knutselhuis. Figuurzagen: ze kregen er geen genoeg van. Gelukkig hadden we veel hulp want er moesten nogal wat zaagjes ingezet worden. De bouwplaten waren erg moeilijk maar sommige kinderen hebben uren gewerkt en hadden dan ook een pronkstuk om mee naar huis te nemen. De viltpoppetjes waren ontzettend leuk om te maken, maar de leiding had veel werk met alle draadjes.
De discoballen: het zag er zo leuk uit maar het duurde toch wel erg lang om ze af te krijgen. Krimpy dinky, dierfiguren, kleien, t shirt verven, teveel om op te noemen. De leiding vond het ontzettend leuk om te doen en ik denk dat alle kinderen die geweest zijn het enorm naar hun zin hebben gehad. Donderdag hadden wij onze afsluiting. We zijn met z’n allen de hele dag ge bleven. De kookploeg heeft ontzettend veel werk verricht. Alle kinderen werden getrakteerd op pannenkoeken en tosti’s. De kinderen hebben gesmuld. Ter afsluiting hadden we nog een bingo.
Hierbij wil ik alle mensen die hebben geholpen enorm bedanken, zonder hun inzet en hulp is dit niet mogelijk om te doen.
Volgend jaar weer Heisa?????????

P.S. Blijven liggen: een crème kleurig hemdje merk Tik en Tak maat 116 erop geschilderd een konijntje en bloemetjes. Een sneeuwpop knuffel met muziek: Jingle Bels.

Trees v.d. Burg