Verslagen DJC team

Verslagje DJC 2
Op zondag 5 september hebben wij in Noordwijkerhout tegen Northa C2 gespeeld. We hadden erg mooi en warm weer. Met mij als kieper in de eerste helft werd het al gelijk spannend. Ondanks dat het erg warm was gingen ons aanval en verdediging erg goed. De eerste helft werd het 4 3 voor Northa, de 3 doelpunten kwamen van Tamara, Melanie en Alannah. De tweede helft ben ik gaan spelen en heeft Melanie gekiept. We gingen toen erg goed aanvallen en hebben de bal goed rond laten gaan. Toen ging het heel erg goed. Door de scores van mij, Stephanie en Emma werd het uiteindelijk 9 13 voor ons. Onze eerste overwinning…….
We hebben alweer helemaal zin in de volgende wedstrijd.
Jeanine Suijten
Afgelopen zondag gingen we spelen tegen Olympia 72
Ik stond de eerste helft in het doel. Ons hele team had het zwaar. Het was ook niet makkelijk want ze zaten al in groep 8 en ze waren een stuk langer dan ons. We moesten al om 9.40 spelen, lekker vroeg dus. Toen ik in het doel stond waren we nog een beetje moe omdat we vroeg op moesten. En het ging toen nog niet zo lekker en ik kreeg best wel harde ballen op mij af.
In de tweede helft ging Stephanie kiepen.We moesten er nu wel tegen aan gaan maar helaas werden er maar door ons twee doelpunten gescoord. Door Alannah en Demi. We verloren met 2 32! Helaas, maar we hebben er wel hard voor geknokt. Ik hoop dat we de volgende wedstrijd tegen Saturnus wel winnen!!!
Van Jeanine en Esther Suijten