Opknapbeurt speelterreinen

De speelterreinen in Stompwijk krijgen een opknapbeurt. De gemeente Leidschendam Voorburg wil eind oktober/begin november beginnen met de werkzaamheden. De toestellen aan de Van Merodestraat zijn aan vervanging toe. Vanwege de beperkte omvang van de speelplek is ook het aanbod aan speeltoestellen gering. De gemeente wil hier een dubbele schommel, een veerwip, en een klimhuisje met glijpaal en glijbaan plaatsen. De houtsnippers worden vervangen door valdempend veiligheidsgras.
Bij de Van Santhorststraat komt de helft van het turntoestel (brug) op een andere plaats te staan zodat het als duikelrek dienst kan doen. Ook komt hier een olifantenglijbaan bij. Op de plaats van de houtsnippers onder het klimtoestel met schommels en rond de olifantenglijbaan en het duikelrek komt ook valdempend veiligheidsgras te liggen. Rond de klimdoelen aan de Pinksterbloem en het ´schelpenpad´ wordt het ongelijke gras vervangen door valdempend veiligheidsgras. Eind van het jaar kunnen de Stompwijkse kinderen naar hartelust spelen in de op geknapte speelterreinen. Tenminste, als het weer een beetje mee zit.