Amigos kaartavond Zaterdag 30 oktober 2004 – 20.00

Voor de kaartliefhebbers onder ons vragen wij u deze datum in uw agenda te noteren. Stichting Amigos wil een kaartavond organiseren voor het goede doel: onze twee projecten in Zuid Amerika. We willen de avond wel een andere invulling geven dan wij eigenlijk hier in Stompwijk gewend zijn. Allereerst hebben wij gekozen voor een zaterdagavond. Ten tweede willen wij per tafel ( = 4 kaarters) laten inschrijven. Dus als u een kaartclubje heeft, vier buurtjes, vrienden of familieleden enz. dan kunt u per viertal inschrijven. Wij willen drie rondes van 16 giftjes kaarten en u kaart als koppel met één van uw clubje. Dat betekent dus, dat u drie keer een andere maat heeft, maar wel van uw eigen clubje. Als koppel rouleert u ook met de verschillende tafels en dus ook andere tegenstanders. Enfin, onze kaartcommissie is nog het één en ander aan het uitwerken, maar het wordt vast en zeker leuk en anders. Wij hebben er zin in. U ook?
Rest mij nog te vertellen dat Stompwijk 92 zich bereid heeft gevonden om van hun kantine gebruik te mogen maken. Alvast dank!
Meer informatie volgt t.z.t.
Namens Stichting Amigos, Lia de Jong Zwetsloot