Purdy v.d Salm 2 maal eerste Subli-Cup te Ermelo

Afgelopen Zaterdag deed Purdy met Padovano mee met de Sublu cup & Ian Troffee. Als eerste op het programma stond het springen, Purdy startte in de Cat B, waarin ze een net foutloos parcours reed binnen de tijd en voor stijl 47 punten kreeg. Dit resulteerde in een mooie 4 de plaats. In de middag startte Purdy in de M2 dressuur, waar een groot deelnemers veld was. Er heerste wat onrust bij de paarden en ruiters, omdat naast de dressuur ringen men bezig was met een keuring van Friese paarden, die voor de nodige” zweep geluiden” zorgde. Maar Purdy kon Pado goed in de hand houden en reed twee keurige proeven. Ook de jurywas onder de indruk en gaf haar resp.167 en 170 punten,wat resulteerde in twee maal een 1 ste plaats.
Purdy, van harte gefeliciteerd!!
namens “de meiden van stal”