Amigos Klaverjas Kaartavond

Zaterdag 30 oktober 2004 – 20.00 uur
Aan de kaartliefhebbers onder ons vragen wij deze datum in uw agenda te noteren. Stichting Amigos organiseert een klaverjasavond voor het goede doel: onze twee projecten in Zuid Amerika. Wij gaan de avond een andere invulling geven dan men eigenlijk gewend is. Allereerst hebben wij gekozen voor een zaterdagavond. Ten tweede willen wij per tafel (= 4 kaarters) laten inschrijven. Dus als u een kaartclubje heeft, vier buurtjes, vrienden of familieleden enzovoorts, dan kunt u per clubje van vier inschrijven. Maar als u géén clubje van vier kan vormen en u wilt toch graag komen kaarten, dan bent u van harte welkom. Ter plaatse vormen we dan een gelegenheidsclubje.
We kaarten drie rondes van zestien giftjes en u kaart als koppel met één van uw clubje. Als koppel rouleert u drie keer, als ook met de verschillende tafels en krijgt u dus ook drie keer andere tegenstanders. Onze kaartcommissie heeft het een en ander uitgewerkt, zeker voor wat betreft het rouleren van de tafels namelijk: van elk clubje van vier kaarters gaat er één persoon als teamleider fungeren. Deze teamleider blijft de gehele avond bij dezelfde tafel zitten, waarvan hij/zij bij het inschrijven het nummer van meekrijgt. Verder gaan we met A B C en D letters werken. De teamleider krijgt automatisch de letter A en kaart de eerste ronde met B. Nummer C trekt een tafelnummer en gaat met D aan die tafel kaarten. De tweede ronde kaart A met C en B met D. De derde ronde kaart A met D en B met C. Voor sommige kaartliefhebbers hebben wij vast en zeker enkele vragen beantwoord. Een nieuwe formule, dus een nieuwe uitdaging. Het wordt beslist leuk, gezellig en anders. Wij hebben er zin in. U ook? Wij bedanken Stomp wijk’92 voor het beschikbaar stellen van de kantine. Voor meer informatie kunt u bellen met Fried de Jong en Lia de Jong Zwetsloot, tel. 071 5802378 Stichting Amigos