Bardancing Orion

We waren dit weekend natuurlijk maar één keertje open maar het weekend was er niet minder gezellig om. We hebben het hier natuurlijk over de zondag. Deze zondag was niet zo maar een zondag want het was een zondag waarop een vakantie volgde. Dit betekent dat er op zo`n avond nog meer mensen komen als normaal en dat het dus nog gezelliger was. We hopen natuurlijk dat het elke zondag zo druk en gezellig wordt!!!

Beachparty!
We hadden afgelopen zondag natuurlijk ook kaarten verkoop voor de beachparty!! Bijna alle kaartjes zijn al verkocht, dus als je nog een kaartje wil moet je snel zijn! Gelukkig zijn we aanstaand weekend ook weer op vrijdag open, zodat je dan je kaartje ook kan halen en gelijk even kan blijven voor een drankje. We gaan vrijdag open om 21:00 uur. We gaan er zo als gewoonlijk weer alles aan doen om van dit feest een succes te maken. Orion wordt weer omgebouwd tot een tropisch spetter paradijs. Compleet met zand en zwembad en wie weet nog wat andere tropische verrassingen!

Formule 1
Eindelijk is dan aanstaande zondag de laatste formule 1 race en eindelijk is deze race op een zeer gunstig tijdstip, namelijk om 19.00 uur. Zo als gebruikelijk is deze spannende race vanaf 18.30 uur! live bij ons te volgen op groot scherm. Het lijkt ons duidelijk dat aanstaande zondag de vaste formule 1 fans wel weer aanwezig zullen zijn. Deze race die verreden wordt op het circuit van Brazilië zal hopelijk niet door de heer Schumacher gewonnen worden. Maar ook als de race niet spannend wordt is het wel leuk om te kijken wie er bij de Orion poule in de top 3 eindigt.
We kijken met zijn allen nu alweer uit naar het komende weekend waarin we onze deuren twee maal wijd zullen openen. De eerste keer zal de vrijdag om 21.00 uur zijn, we nodigen op deze avond heel het dorp uit. Ook op deze avond kan je natuurlijk weer gratis naar binnen!
Zondag om half zeven in de avond dit keer verwelkomen we iedereen voor de tweede keer. Eerst is iedereen op deze avond verplicht om naar de F1 te kijken, nou ja als je het echt niet wil mag je ook je rug naar het scherm draaien, maar daarna barst het feest los!!! Met natuurlijk van 19.00 uur tot 20.00 uur het wekelijkse vrolijke uurtje!. Maar ook daarna gaat het feest gewoon weer door. Waarbij iedereen nog steeds zijn of haar paaldanskunsten kan vertonen.
Wij zien graag iedereen vrijdag en zondag in Orion en wensen iedereen veel geluk deze week.
Gegroet het bestuur van Orion