CELTIC NIGHT IN STOMPWIJK

Op zaterdagavond 13 november organiseert Fanfare Juliana Stompwijk in de sporthal van Stompwijk “Celtic Night”. Deze avond zal geheel in het teken staan van de Iers / Keltische muziek en dans. De rode draad wordt gevormd door een Iers sprookje. Klapstuk van de avond zal het muziekspektakel Riverdance zijn, uitgevoerd door Fanfare Juliana en de dansers van Jazz like that.
Aan Celtic Night werken, naast Fanfare Juliana, mee de Stompwijkse dansgroep “Jazz like that” en de Ierse Folk Band “Blue Monday”.
De dansgroep “Jazz like that” is inmiddels een begrip in Stompwijk en omstreken. Begin dit jaar trokken zij volle zalen met hun spetterende show. Met bijna 50 enthousiaste dansers zullen zij een geweldige show ten tonele brengen.

De Ierse Folk Band “Blue Monday” uit Zoeterwoude heeft zijn sporen in de Ierse muziek reeds lang verdiend. Blue Monday is opgericht in 1991 en begon met het spelen van Nederlandse volksmuziek. In de loop van de jaren heeft de band zich toegelegd op de Ierse traditionele muziek. Door zich steeds verder te verdiepen in die muziek en met name ook door meerdere bezoeken aan het groene eiland en het spelen in diverse pubs, is de band met de Ierse muziek steeds hechter geworden. Inmiddels hebben zij hun eerste CD “Take your time” uitgebracht.

Fanfare Juliana is opgericht in 1910. Een krasse dame, maar nog steeds jong van geest. Van het jaarlijks terugkerende najaarsconcert proberen zij steeds weer een bijzondere uitvoering te maken. Door de samenwerking met dansgroep “Jazz like that” en Blue Monday belooft ook dit concert weer zeer de moeite waard te worden. U ben van harte welkom op zaterdag 13 november om 20.00 uur in Sporthal Meerhorst, Klaverblad 13, Stompwijk. Zaal open om 19.30 uur, toegang gratis.Tot dan.
Fanfare Juliana, Blue Monday en Jazz like that