Mennieuws

MENWEDSTRIJD IN LISSE
KIMBERLEY BOON BEHAALT 5 WINSTPUNTEN IN KLASSE ZZ !!!!
Afgelopen zondag gingen de Blesruiter menners weer op pad naar Lisse om daar 2 dressuurproeven te rijden. Als eerste in de klasse L waren Chris en Manon aan de beurt. Bij Chris ging het aardig zoals hij zelf zei en bij Manon ging het superknudde. Na 7 weken niks gedaan te hebben met Lucky vanwege kreupelheid had ze zelf ook niet veel beters verwacht. De tweede proef zag er bij Chris zeer netjes uit en bij Manon ging het ook wat beter, al vond de Jury van niet!! Helaas geen winst voor Chris en Manon. Daarna de beurt aan Sonja en Gerard in de klasse M met een andere jury. Voor Sonja voor de eerste keer in de M en behaalde gelijk haar eerste winstpunt, zoals wij zeggen TOPPIE GEDAAN SON. Bij Gerard ging het helaas ook wat minder en haalde helaas geen winst. Daarna was de beurt aan Kim in de klasse ZZ, die toch tegen zeer goede menners moest strijden. En jawel, ze doet het toch maar mooi weer. Met haar eerste proef behaalde zij 174 punten = 2 winstpunten. In haar tweede proef 176 punten = 3 winstpunten en 2 maal de 1ste prijs. Ook voor jou Kim TOPPIE GEDAAN Gefeliciteerd. Zondag 14 november gaan de menners naar Noordwijk om daar 2 dressuurproeven te rijden.

DE WINTERMENLESSEN GAAN WEER BEGINNEN!!!
We hebben nog 2 plaatsen over op de vrijdag avond van half 8 tot half 9.
Bellen naar Manon, 071 5803797 06 54773323
Namens de Mencommissie Manon