Bardancing Orion

Afgelopen weekend

Orion was dit weekend jammer genoeg maar een keertje geopend. Gelukkig was het er niet minder druk en gezellig om. De sfeer was zoals gewoonlijk weer hartstikke goed! Er werd veel gedanst en gefeest!! Het schijnt dat er tegenwoordig in Orion ook een heleboel kappers rondlopen, dus als je je toch nog moet laten knippen, kan dat nu ook in Orion, Het eindresultaat is te bezichtigen bij Rob de Jong!!
Aanstaand weekend
Volgend weekend openen wij de deuren zelfs twee keer!! Vrijdag de12e zijn wij geopend vanaf 21.00 uur, dus kom allemaal vrijdag even langs voor een lekker drankje!! En een hele hoop gezelligheid! Natuurlijk zijn we zondag ook weer open! Dan begint de gezelligheid al om 19.00 uur. Ook hebben we dan zoals gewoonlijk weer ons zeer vrolijke uurtje tussen 19.00 en 20.00 uur. Dus zondag ook gewoon even langskomen!! We hebben weer een weekend boordevol gezelligheid en plezier voor de boeg, wij hebben er in ieder geval nu al zin in!! Dus tot aanstaand weekend dan maar!!!

Gegroet, het Orion bestuur!