Met kerst een schone kerk?

Evenals de voorgaande jaren zou het fijn zijn om met de kerst weer een schone en glimmende kerk te hebben. Wij hebben voor dit zware karwei weer uw hulp nodig! Voor dinsdag 7 december hebben wij mannen nodig om de kerk te ragen en alvast de extra zware klussen beet te pakken. We kunnen die dag ook enkele dames gebruiken voor minder zware klussen. Op woensdag 8 december moet dan de echte schoonmaak gebeuren: soppen, alles in de boenwas, beelden schoonma
ken. Er is ook veel zittend werk: het koper en zilver poetsen. Er is genoeg te doen. Wij hopen ook weer op de hulp van dames en heren van buiten (oud) Stompwijk.
Heel gezellig! Brengt u voor tussen de middag uw lunchpakket mee? Dan zorgen wij weer voor de bekende erwtensoep. Heeft u nog oude poetslappen? Breng ze mee of geef ze vooraf aan de koster. Wij zijn ook nog op zoek naar een stofzuiger.
Die van ons is gesneuveld. Heeft u misschien nog een (goede) stofzuiger, die niet gebruikt wordt.Graag even een belletje en wij komen hem bij u ophalen. Wij reke nen op uw medewerking.
Meldt u zich aan bij de koster, Hoefblad 52 of tel.5801563.

Werkgroep schone kerk