Verslag Dames 1

Stompwijk’92 – Hellas
We begonnen zondag 14 november thuis tegen een geretourneerd Hellas 4. We kwamen gelijk 2*0 achter door een schot van de opbouw en van de linkerhoek. Maar toen kwam Elly Bennis vanaf haar linkerhoek op schot en scoorde meteen 2 doelpunten. Na een break out van ons en een schot vanuit de linkerhoek kwamen we op een voorsprong van 4*2.We konden niet echt een gat slaan en hierdoor ging de 1e helft gelijk op. Met de rust stonden we 15*13 voor.
In de kleedkamer kregen we te horen van Ton v.d. Beek dat we de koppen bij elkaar moesten steken en meer tempospel moesten spelen.
Na de rust begonnen we met een ondertal situatie, deze was opgelopen net voor het einde van de 1e helft. Hellas maakte hier gebruik van en scoorde gelijk 2 doelpunten en wederom stonden we gelijk. Toen we weer compleet waren, hebben we inderdaad tempospel gespeeld en konden we de stand uitbouwen tot 18*15. Door balverlies en aanval en verdedigingsfouten kwam Hellas weer terug naar een gelijke stand van 19*19.
Tot aan het einde van de wedstrijd ging het gelijk op. Eén minuut voor het einde stonden we nog 1 doelpunt achter, maar gelukkig scoorde Eugenie van Geijlswijk de gelijkmaker. Het werd 25 25. Al met al hebben we gelukkig nog 1 punt binnen gehaald.
Volgende week spelen we zondag uit tegen Westlandia uit het Westland om 13:30 uur. Hopelijk halen we dan wel weer de 2 punten binnen!