Sinterklaas toch nog op tijd!!

Wat was het spannend hè. Sinterklaas niet op de boot, maar gelukkig werd hij goed geholpen. Het was heel fijn dat hij mee mocht rijden op de arrenslee. Ik hoop dat jullie allemaal hebben genoten. Ik vond het ontzettend leuk. De liedjes en de dansjes van de pieten. De tennisbal lepelrace en het touwtrekken was erg gaaf. Er waren wel heel veel slappe pieten. Sinterklaas moet het komend jaar veel met de pieten gaan oefenen. Misschien kunnen ze het dan volgend jaar een keer winnen!!!!!!

Sinterklaas en alle Pieten vonden het orkest met de blokfluiten, trompet, saxo foon, harp, gitaar en keyboard ontzettend cool. Deze kinderen hebben heel erg hun best gedaan om het zo goed mogelijk te doen. Bedankt allemaal.

Sinterklaas heeft de mooie tekeningen nog bekeken en de volgende kinderen mogen iets lekkers bij Kapsalon Schuyt halen:

Dennis Luk
Julia en David Bronmeijer
Kees van Dijk
Tonnie de Roode
Roxanne en Robin v.d. Weyden
Tjilde Bennis

Sinterklaas en alle zwarte Pieten hebben een fijne middag gehad en we hopen dat alle kinderen ook zo hebben genoten.
Tot volgend jaar
De schrijfpiet