Parochieberichten

Telefonische bereikbaarheid:
Pastorie Dr. van Noortstraat 88
2266 HA Stompwijk tel. 071 5801604
Pastoor B. van der Plas tel. 071 5801215
Koster A. Hilgersom tel. 071 5801563
Openingstijden parochiesecretariaat
Maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 12.00 uur

Verzorging begrafenissen en crematies
De heer C. G . J. Onderwater, tel. 079 3422906
e mail: info@cuo zm.nl

PAROCHIEBERICHTEN STOMPWIJK

Gebedsintenties
Zondag 5 december 11.00 uur: overleden armen en weldoeners van de parochie, overleden ouders Vreeswijk van Leeuwen, overleden ouders Berg Hoogeveen, overleden ouders Onderwater v.d. Ploeg, Hubertus Onderwater, Kees de Jong, Bert de Jong, Lena de Jong v.d. Geest, tot zekere intentie, overleden ouders van Rijn Hoogeveen, overleden ouders van Haastert Onderwater, Hendrika Theodora van Santen Verhagen, overleden ouders van Vliet van Leeuwen, Magda van Santen van Paassen, Martien v.d. Bos, Adrianus en Wilhelmina van Wijk Ham, Gerrit Verhagen, Joanna v.d. Poel Rutten, Annie Baak Groeneweg, Alida Hilgersom van Stein, Adrianus Overdevest, Nico Groenewegen, Jaap Olsthoorn, Riet Hilgersom van Leeuwen, Wilhelmina Waaijer Kasbergen, Arie van Santen, Petrus v.d. Meer, Cors Oudshoorn, Ronnie de Winter, Louis Luiten, Petronella Waayer Caspers, Cornelis Fuchs, Wil Disseldorp, overleden ouders van der Salm Stijnman, Petronella van Rijn Hoogeveen, Theodorus Lexmond, Joop Olijhoek, John Knebel, Cisca v.d. Helm Mensen, Wim v.d. Helm, Gerardus van Steekelenburg, Corrie Verhagen
Zondag 5 december
lector: geen
communie uitdeelhulp: geen
koster: Adriaan Hilgersom

KERKDIENSTEN ZOETERWOUDE

Dinsdag 30 november 19.00 uur: repetitie Parochiekoor
Woensdag 1 december 9.00 uur: eucharistieviering, voorganger pastoor v.d.Plas
Zaterdag 4 december 19.00 uur: geen viering
Zondag 5 december 11.00 uur: eucharistieviering met samenzang,
voorganger pastoor v.d. Plas
Zaterdag 4 december St. Jan 19.00 uur: gezongen viering
Zondag 5 december Christus Dienaar 9.30 uur: gezinsviering