Maerten van den Veldeschool

Een oproep aan ouders van kinderen die nog niet naar school gaan. Het schooljaar is al bijna halverwege en het wordt tijd om te gaan plannen voor volgend schooljaar. Er zijn voor het schooljaar 2005 2006 wel een aantal kinderen aangemeld, maar waarschijnlijk zijn ze dat niet allemaal. Ouders die dat nog niet gedaan hebben willen wij vragen dat alsnog zo spoedig mogelijk te doen. Zeker als uw kind in het volgend schooljaar vier wordt maar ook als uw kind pas een of twee jaar later de school gaat bezoeken. Hoe verder wij in de toekomst kunnen kijken, hoe beter!
U kunt een aanmeldingsformulier ophalen op school. Als u nog niet zeker weet of uw kind onze school zal gaan bezoeken, is het toch wenselijk het alvast aan te melden. U zit er niet aan vast. Als u van mening verandert is een telefoontje voldoende.
U kunt ook een afspraak maken voor een informatief gesprek. Tel. 071 5801667.
Kees Havik