Hallo Kids

Zo, het is bijna al weer 2 weken gelden dat wij een uitviering gaven in Schoorwijck en wat is nu het geval, wij hadden 20 shirtjes meegenomen om ons even om te kleden en er zijn nog maar 5 van terug. Dus er moeten nog heel veel shirtjes terug komen. Sommige te heet gewassen…….i.p.v. maat 158 is het nu maat 92 geworden!!!. Of helemaal verkreukeld zeker geen strijkijzer thuis (de afzender houdt ook niet van strijken maar zij had geen shirtjes aan van het koor) en sommigen hebben het gewoon maar thuis gehouden. Maar dit is niet de bedoeling, ze moeten weer terug bij ons zijn omdat dit de enige shirtjes zijn die we hebben. Dus lieve ouders zouden jullie zo vriendelijk willen zijn de shirtjes weer gewassen en gestreken terug willen geven en het liefst in de oude maat. Alvast bedankt.

Oh en volgende week maandag is de generale repetitie, dus de kinderen die voor zingen graag allemaal aanwezig zijn en dat is volgens mij bijna iedereen hahaha. Jullie krijgen dan allemaal weer een briefje mee naar huis waarop staat hoe laat jullie op 24 december in de kerk aanwezig moeten zijn en natuurlijk gaan we weer met z’n allen gezellig eten nadat we
eerst onze kelen hebben opgewarmd. Volgende week meer hier over.
Maria & Carmen