Nieuwjaarswedstrijden

Nieuwjaarswedstrijden in Leiden op 7 januari

Op vrijdagmiddag 7 januari worden de jaarlijkse nieuwjaarswedstrijden gereden in Leiden. De volgende schaatsers worden daar verwacht. Manja van Wissen. Joyce Vurens, Wessel Suyten, Marijn Suyten, Lisanne en Eline Zweers, Iris Sweere, Emma van Wissen, Jordi en Eline Bennis, Sem v.d Salm, Ryan Lansbergen, Sandy v.d. Salm, Kim v.d. Salm, Jip de Winter, Nick v.d Bosch, Bas van Wisswn, Cynthia v.d. Bosch, Anne van Veen, Ester de Groot, Thom en Sanne van Beek, Remco v.d. Bosch, Hidde en Ilse Hilgersom, Marjolijn Rotteveel, Bruno van Rijn, Rick van Bohemen, Alexander van Leeuwen.
De start nummers komen op de website van de ijsclub te staan. Aanvang rond half vier.
Noteer deze data op de kalender. Er wordt verwacht dat iedereen die vermeldt staat ook aanwezig is. Er zijn op zulke dagen veel vrijwilligers in de weer om alles goed te laten verlopen. Laat deze mensen niet in de kou staan.
Als je echt niet kunt s.v.p op tijd afmelden.

Annelies van Beek. 071 5803489

Bedankt
Wim de Groot en het district Sassenheim bedankt voor de wedstrijd in Heerenveen. Het was weer geweldig. Goede organisatie en daardoor liep het gesmeerd. En volgend jaar zijn we weer van de partij.

De Stompwijkse schaatsers