(Super) Orion

Afgelopen weekend
Afgelopen week gingen we maar een keertje open. De deur ging op zondag zoals jullie inmiddels wel weten om 19.00 gewoon weer open. Het feest kwam naar mate de avond verstrekte flink op gang. De mensen die voor het kerstfeest nog geen kaart hadden gekocht, konden deze laatste dag er nog een kaartje kopen.
Aanstaand weekend
Het is al bijna weer zover. Het is al weer bijna kerst en dat betekent dat wij weer een knalfeest hebben. Vrijdag zijn we niet open, want we moeten het kerstfeest natuurlijk goed voorbereiden. Tijdens de kerstparty hebben wij een optreden van Liever Live!!! We doen onze deuren om 21.00 uur onze deuren voor jullie open.
Oud en Nieuw
Ook zijn wij met oud en nieuw weer geopend, dan gaan onze deuren ietsje later open namelijk om 00.30 ook dan hebben wij een live optreden van de partyzanger entertainer Ruud Bos. We wensen jullie allemaal een hele fijne week.

Gegroet, het (super) Orion bestuur!!