Beste Stompwijkers

Wij lopen al een aantal jaren mee met de Meerhorstloop. Even al het kerst en oudjaarseten verbranden. Wij zijn erg blij met deze loop door het mooie Stompwijk. Dit jaar waren er een aantal positieve veranderingen:
er is nu een duidelijke bewegwijzering.
parcoursverandering
sponsoring
meer verzorgingsposten
leuke attentie na afloop
Wij hadden het aardig zwaar met de behoorlijk krachtige wind die er stond, maar we hebben ook bewondering voor de verkeersbegeleiders die langs het parcours stonden. Zij hebben het vast koud gehad, zo vol in de wind. Jullie waren TOP!!!
Wij hebben ook deze keer weer met plezier deelgenomen aan de Meerhorstloop 2005. Iedereen bedankt voor de goede organisatie.
Groeten uit Rijnsburg van Edwin en Mirjam Hilgersom
Ps: goed dat er bij de inschrijving collectebussen stonden voor giro 555!!