Gezellig middagje Kerstkaarten

Op tweede kerstdag werd er in het Blesse Paard wederom het kerstkaarten georganiseerd door de SOS (Stichting Oranjefeesten Stompwijk). Voor zo’n 200 jonge en oude kaarters werd het een gezellige middag in ontspannen sfeer. De loten voor de loterij werden goed verkocht en ook voordat we tot de trekking overgingen kwamen nog velen snel wat loten kopen. Met de opbrengst hiervan kunnen we op Koninginnedag en 5 mei weer met een leuk programma voor de dag komen. Na de loterij werden Paul van Santen, Lennert Luiten en Piet Olyhoek in het zonnetje gezet door Gerard van het Blesse Paard. “Zelfs deze bierkenners (?) hadden niet gemerkt dat er de hele middag al ‘Heineken’ bier werd geschonken !!”. Even na zessen konden de punten worden geteld en mochten de volgende mensen een prijs in ontvangst nemen:

1. Lennert en Leo Luiten 9. Familie Zuyderwijk
2. Joke en Wybo 10. Tjapko en Richard van Wijk
3. Wim vd Bosch en Willem Hoogevee 11. Ron vd Salm / Lydia Luiten
4. Irma en Lenie vd Bosch 12. Jan en Arno vd Salm
5.Fried en Lia de Jong 13. Nico en Ellen Bolleboom
6.Bertus Rijgersberg en Leni v Ruijven 14. Gerard de Jong / Jaap de Jong
7.José Halverhout en Bas Boerman 15. Ruud Bolleboom en Debby Philips
8.Tom en Debbie Vurens

** Maurice v.d. Bosch en Aad (aanmoedigingsprijs)

De SOS bedankt graag AVS, De Coop, De Passie, Van der Voort Kwekerij en Slijterij De Keldermeester voor het sponsoren van prijzen en natuurlijk het Blesse Paard voor hun gastvrijheid. Wij hopen dat iedereen een fijne middag heeft gehad en zien u graag in 2005 weer terug bij alle andere activiteiten van de SOS.
Stichting Oranjefeesten Stompwijk