BLESRUITERS Purdy en Sandy kringkampioenen

Nadat verleden week de wedstrijden weren afgelast in verband met de hevige storm, was het dit weekend beter weer en werden de kringkampioenschappen in Noordwijkerhout verreden voor de kring waar Stompwijk onder valt. Twee Blesruiters mochten zich kringkampioen noemen! In de klasse L2 werd Kimberley van de Berg eerste met haar E pony Bonfira en in de klasse M1 werd Sandy van der Salm eerste met haar nieuwe troef Zouiilac, oftewel Zoe. Hij volgt haar “SuperBeauty”op en is hard op weg een” SuperZou” te worden!!! Ook haar zus Purdy van der Salm werd weer kringkampioen, maar nu in de klasse M2. Zij reed haar inmiddels bekende PadoVano Wij wensen alle combinaties veel succes tijdens de Regionale kampioenschappen waar zij nu mogen gaan strijden.
Claire Dominicus

Purdy en Sandy van der Salm beiden Kringkampioen!!
Afgelopen zaterdag vertrok Purdy in alle vroegte naar Vlaardingen om daar in de dressuur klasse M 2 te strijden om de titel. En met veel succes, Purdy werd met Padovano eerste en dus Kringkampioene.
In de middag reisde haar zusje Sandy af naar Noordwijk. Zij liet in de dressuur klasse M 1 alle concurrentie op afstand! Ook zij werd Kringkampioene met haar pony Souliac. Beiden mogen op 12 februari meedoen aan de Regiokampioenschappen.
Van Harte Gefeliciteerd!! en succes op 12 februari. De meiden van stal.