Orion

Bardancing Orion

Afgelopen weekend
Jaja luitjes, er is alweer een weekje voorbij en in dat weekje opende Orion twee keer zijn deuren!! Als eerste op de vrijdag vanaf 21.00 uur, het was buitengewoon druk en gezellig!! Er werd naar hartelust gedanst en gefeest. Natuurlijk gingen wij ook de zondag om 19.00 uur open. We startten toen gelijk het feest met ons wekelijkse vrolijke uurtje! De sfeer zat er weer goed in. Vele dorpsgenoten en natuurlijk ook mensen van buiten het dorp kwamen hun week op een zeer gezellige en leuke manier afsluiten.
Wisten jullie dat?
Zoals jullie misschien al hebben gezien zijn we in onze bardancing een aantal dingen aan het veranderen! Er wordt opnieuw geverfd en er zit een nieuwe deur in de gang, ook komt er nieuwe muziekapparatuur zodat jullie nog beter kunnen genieten!! We zijn ook van plan dit jaar de carnavalsprijs in de wacht te slepen.
Aanstaande weekend
Helaas, helaas zijn we het aanstaande weekeinde maar een keertje geopend, dat zal natuurlijk op de zondag zijn, we kunnen jullie vanaf 19.00 uur ontvangen en we starten gelijk met ons wekelijkse vrolijke uurtje! We verwachten jullie allemaal weer te zien, en wensen jullie een fijne gezellige werk/schoolweek toe.
Gegroet het Orion bestuur