ZZ verslag

Zz Zaalvoetbalkampioenschap 2005
Na een mooie opening van het ZZ zaalvoetbalkampioenschap 2005 door Prins Cees III, gezamenlijk met zijn page Monique kon het toernooi van start. Echter zoals te verwachten had de mede Zetrakoski Zetrakoskini oprichter nog een verrassing in petto. Cees mocht het nieuwe tenue, gesponserd door Wout Berger Sport te Leiden van Zetrakoski Zetrakoskini (kortweg ZZ) op een originele manier onthullen. Cees liet zich in het openbaar immers door zijn page uitkleden en dan is het echte carnavalsfeest nog niet eens van start gegaan, er staat ons dus nog wat te wachten.
Inmiddels zijn er twee speelavonden verstreken en ik moet zeggen veel lof! Leuke, spannende en sportieve wedstrijden. Goede publieke belangstelling met vaak enthousiast meelevend publiek. Als de volgende twee avonden net zo verlopen dan hebben we als organisatie weer niet te klagen.
Tot slot vergaderen we komende dinsdag over de invulling van de finale avond een volgende keer meer hierover. Verder treft u bijgaand de uitslagen van de eerste twee speelavonden, het programma voor de komende twee speelavonden en tenslotte de standen in de poules.

Hans Disseldorp