Banneux 2005

Ieder jaar organiseert het Banneux comité bisdom Rotterdam verschillende bedevaarten naar Banneux, een plaatsje in de Belgische Ardennen. Behalve tijd voor gebed, rust en bezinning zijn er ook voldoende momenten voor gezelligheid en ontmoeting met andere mensen. Graag willen wij U uitnodigen om kennis te maken met de eenvoud, maar tegelijkertijd de diepe rijkdom van Banneux. Tijdens de vijfdaagse bedevaart gaat er een speciaal team bestaande uit een priester, een arts, verpleegkundigen, helpsters en brancardiers met U mee, zodat U goed verzorgd bent. Er zijn voldoende voorzieningen in de Hospitaliteit in Banneux aanwezig, ook als U van een rolstoel gebruik moet maken. Binnenkort vinden de volgende bedevaarten plaats:
Een ééndaagse bedevaart op 2 mei 2005.
Een tweedaagse bedevaart op 7 t/m 8 mei 2005.
Een vijfdaagse bedevaart (onder medische begeleiding)
op 22 april t/m 26 april 2005
Voor opgaven en verdere informatie betreffende de kosten en het programma kunt U onze brochure raadplegen. U kunt deze aanvragen bij mevr. A.Opstal Ammerlaan, tel. 015 3693148. B.g.g de heer G.J. de Bruijn, tel 070 3205872