Bardancing Orion

AFGELOPEN WEEK!!
Hallo daar, er is alweer een weekje voorbij en je week is natuurlijk niet goed afgesloten zonder dat je onze bardancing hebt bezocht!! Dus ook deze week waren we weer van de partij, helaas waren we maar een keertje geopend en dat was natuurlijk op de zondag. We openden onze deuren toen vanaf 19.00 uur. Het was weer uitermate gezellig en leuk!! Het sfeertje zat er weer goed in bij onze bezoekers en natuurlijk ook bij ons.

NIEUWE DRANKJES!!
Misschien was dit feestje te danken aan het feit dat we, jaja, nieuwe drankjes in ons assortiment hebben, namelijk de welbekende Flügel en Cristoff Blue, helaas voor de x climax en Smirnoff black liefhebbers want deze drankjes zijn juist uit ons assortiment verwijderd.

AANKOMENDE WEEK!
Met een nieuwe werk/schoolweek voor de boeg is het misschien goed om te weten dat je je deze week twee keer kan uitleven in Orion, namelijk op de vrijdag vanaf 21.00 uur en de zondag vanaf 19.00 uur. Zondag starten we dan ook gelijk met ons wekelijkse vrolijke uurtje, wij hebben er in ieder geval al wel weer zin in!! Wij weten zeker dat jullie dat ook hebben, nou tot vrijdag of zondag(of allebei)!!!!
Gegroet het Orion bestuur